NetSuite zet een grote stap vooruit met de introductie van het Redwood design, en biedt gebruikers een frisse, moderne interface. Ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren en workflows te stroomlijnen, brengt deze update een strakke, intuïtieve lay-out met een focus op eenvoud en functionaliteit.

Wat is Redwood?

Redwood is de naam van Oracle’s next-generation user experience, ontwikkeld om interfaces van consumentenkwaliteit te leveren op alle apparaten, terwijl het ook tegemoetkomt aan de complexe behoeften van enterprise-omgevingen. Meer dan alleen een herontwerp, verbetert Redwood elke interactie die klanten, partners en medewerkers hebben met Oracle. Het is niet simpelweg een verandering in kleurenschema of een marketinginitiatief—Redwood vertegenwoordigt een volledige heruitvinding van hoe Oracle-klanten met technologie omgaan en informatie verwerken.

Belangrijkste kenmerken van het Redwood Design

  1. Strak, Modern Uiterlijk
    De interface heeft een minimalistische, visueel aantrekkelijke stijl die rustiger is voor de ogen, waardoor navigatie aangenamer wordt en visuele rommel wordt verminderd.
  2. Verbeterde Navigatie
    Het vernieuwde ontwerp verbetert de navigatie met snellere toegang tot veelgebruikte tools, zodat gebruikers sneller kunnen vinden wat ze nodig hebben.
  3. Aanpasbare Dashboards
    Redwood biedt nog meer mogelijkheden voor het aanpassen van dashboards, waardoor gebruikers hun werkruimte kunnen afstemmen op hun eigen behoeften.
  4. Geoptimaliseerd voor Efficiëntie
    Het nieuwe ontwerp is geoptimaliseerd om de efficiëntie van workflows te verbeteren, zodat gebruikers taken sneller kunnen voltooien met minder klikken.

Met het Redwood design blijft NetSuite zijn toewijding tonen om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en een gebruiksvriendelijke ervaring te leveren. De vernieuwde interface belooft dagelijkse taken efficiënter en aangenamer te maken.

Hoe verander je naar de nieuwe lay-out?

Om over te schakelen naar de nieuwe lay-out, beweeg je je muis over het huisicoon in de linkerbovenhoek in NetSuite. Klik op ‘Set preferences’. Ga vervolgens naar het tabblad ‘Appereance’ en klik op de schuifknop ‘enable’. Klik op ‘save’ en je kunt beginnen met het gebruik van het Redwood design.

Wil je terug naar het oude design? Herhaal dan de stappen en klik opnieuw op de schuifknop ‘enable’ om het Redwood design uit te schakelen. Voorlopig is het nieuwe design optioneel. Binnen de komende maanden wordt het design waarschijnlijk standaard voor alle NetSuite-gebruikers.

oracle_netsuite_foodqloud_netsuite_redwood_design_userinterface_ui_new_redwood_experience

Blijf op de hoogte voor meer updates over hoe dit design bedrijfsprocessen voor NetSuite-gebruikers wereldwijd verbetert.